upptäck höstens sportmode

Fri frakt på beställningar över 399:-
Öppet köp i 30 dagar
Betala med Swish
Fri frakt på beställningar över 399:-
Öppet köp i 30 dagar
Betala med Swish

running

Hösten är här, och det finns ingen bättre tid att ge sig ut på löpturer än nu. Låt höstens färger och dofter vara din kompanjon när du springer genom stadens pulserande gator, eller förlora dig själv i skogens tysta stigar.

Vi tycker om både stadslöpning och traillöpning, och det är därför vi har skapat byxor, tights, jackor och tröjor med smarta funktioner, i material som är vattenavvisande och har andasförmåga. Dessutom är många av plaggen utrustade med reflexer - för att du ska känna dig trygg i mörkret.

Omfamna höstens utmaningar och belöningar med varje steg du tar. Hösten väntar - är du redo att springa in i den?


For a better version of you and the planet


I vårt arbete att ständigt förbättra oss är hållbara material i fokus. Vi ökar hela tiden andelen återvunnen polyester, börjar ersätta bomull med resurssnålare viskos och använder redan nu uteslutande hållbar bomull. Process-mässigt har vi med SolutionDye dramatiskt minskat vattenanvändningen vid infärgningen av våra textilier.

Vill du vara med och bidra till en hållbar omställning så kan du hålla koll på vår gröna lotus som indikerar att produkten uppfyller våra hårt ställda hållbarhetskrav.